محل تبلیغات شما
طراحی
زبان طراحی در اپل واچ از نخست تا به حال تغییر خاصی به خویش ندیده است. در دودمان اول لغایت سوم، با دو اندازه‌ی ۳۸ و ۴۲میلی‌متری روبه‌رو بودیم. در اندازه‌ی ۳۸میلی‌متری اپل واچ، ۵۵.۱درصد بدنه به صفحه‌نمایش مربوط‌ است که این درصد در نسخه‌ی ۴۲میلی‌متری به ۵۶.۸درصد می‌رسد. نسبت صفحه‌نمایش به بدنه در سه نسل از اپل واچ یکسان بود؛ ولی کوپرتینونشین‌ها در سری چهارم، ازنظر طراحی تغییراتی به‌وجود آوردند. اپل واچ سری ۴ در دو اندازه‌ی ۴۰ و ۴۴میلی‌متری عرضه می‌شود که به‌ترتیب نسبت نمایشگر به بدنه‌ی ۵۷ و ۶۰درصد دارند. بااین‌حال اگر شما از اندازه‌ی ۴۲میلی‌متری استفاده می‌کرده‌اید، با در‌دست‌گرفتن نسخه‌ی ۴۴میلی‌متری سری چهارم، تغییراندازه‌ی محسوسی متوجه نخواهید شد. البته این سوژه الی زمانی است که صفحه‌نمایش اپل واچ را صریح نکرده باشید.

با روشن‌کردن نمایشگر، متوجه خواهید شد تا چه میزان حاشیه‌های کناری کمتر و صفحه‌نمایش بزرگ‌تر شده است، این تفاوت در ابعاد صفحه‌نمایش فواید زیاد زیادی دارد و ازنظر نرم‌افزاری، ساعت اپل واچ را به‌مراتب کاربردی‌تر می‌کند. اگر بخواهیم چکیده بگوییم، در سال جاری کوچک‌ترین مدل، صفحه‌نمایش بزرگ‌تری درمقایسه‌با بزرگ‌ترین مدل سنه گذشته دارد؛ اما ازنظر ابعاد روی دست تفاوت زیادی دریافتن نمی‌کنید. وزن سری نخست اپل واچ در نسخه‌ی ۳۸میلی‌متری از ۲۵ گرم شروع و در دودمان سوم در نسخه‌ی ۴۲میلی‌متری به ۵۲.۸ گرم رسید؛ درحالی‌که نسخه‌ی ۴۰میلی‌متری سری چهارم ۴۰ گرم و نسخه‌ی ۴۴میلی‌متری ۴۸ گرم وزن دارد. به‌نظر می‌رسد این وزن برای ساعت در رده‌های مختلف سنی مناسب و ترازمند باشد. 

بررسی اپل واچ سری ۴ / Apple watch series 4

بدنه‌ی سری ۴ همانند گذشته در دو جنس متفاوت فرآوری می‌شود: نسخه‌ی آلومینیومی در سه رنگ نقره‌ای و صورتی و خاکستری و نسخه‌ی فولاد ضدزنگ در رنگ‌های سفید و زرین و مشکی. ازنظر ارتباطی، سری چهارم به‌صورت معمول از GPS بهره‌گیری می‌کند؛ ولی نسخه‌ی سلولار آن نیز با حمایت از eSIM برای پیوستگی LTE عرضه می‌شود. ازنظر طراحی، تفاوت مدل سلولار با نسخه‌ی عادی در نوار قرمزی است که به‌دور پیچ گردان (Digital Crown) پیمان دارد. این قسمت در نسل‌های قبلی به دایره‌ای قرمز تبدیل شده بود که گرد از ضعف‌های طراحی به‌شمار می‌رفت.


در زیر دستگاه هم درمقایسه‌با مدل قبلی تغییراتی به‌چشم می‌خورد. اپل برای برقراری ارتباط بهتر ازنظر LTE، در پشت دستگاه به‌صورت کامل از سرامیک استفاده کرده است. این جستار مایه می‌شود آنتن‌دهی دستگاه درمقایسه‌با دودمان گذشته ارتقا پیدا کند و سایر مشکلات ارتباطی را گواه نباشیم؛ هرچند استفاده از LTE روی اپل واچ فعلا برای کاربران ایرانی امکان‌پذیر نیست. در لبه‌ی راست دستگاه بین پیچ گردان و کلید اصلی، میکروفون قرار گرفته است و در لبه‌ی سمت چپ دستگاه اسپیکر ارتقا‌یافته اپل واچ سری ۴. 

یکی از نکات مثبت طراحی اپل واچ سری ۴، امکان استفاده از بندهای جانبی دودمان گذشته است. ازنظر اتصال و طراحی و نیز اندازه در استفاده از بندهای جانبی هیچ تفاوتی ایجاد نشده؛ به‌همین‌دلیل بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده‌ی ابزارها جانبی می‌توانند با خیالی آسوده به توسعه‌ی محصولات قبلی‌شان پیوستگی دهند. استفاده از بندهای گوناگون در اپل واچ به‌عنوان گرد از ویژگی‌هایی شناخته می‌شود که تأثیر زیاد زیادی بر رشد به کارگیری این ساعت هوشمند در قشرهای مختلف داشت.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها